Specialized Power Pro Mirror Saddel 143 Sykkelsete med unike egenskaper Specialized Power Pro Mirror Saddel 143 Sykkelsete med unike egenskaper

Specialized Power Pro Mirror Saddel 143

Sykkelsete med unike egenskaper

Varenr:187655
4 000,-
-+
2 På lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Specialized Sadel Power Pro Mirror

To tiår med forskning og utvikling av Body Geometry, er nå tilgjengelig på Power Pro-sadelen. Ved å 3D-printe med en flytende polymer for å skape en uendelig justerbar honeycomb struktur, reflekterer Mirror-setet perfekt anatomien din for å holde deg komfortabel, kraftig og sunn i din unike posisjon.

Power Pro med mirror starter med Power-formen – elsket av ryttere over hele verden for sin ekstra brede og langstrakte Body Geometry-kanal – og er toppet med nøyaktig samme mirror-pute som S-Works Power med Mirror, en patentsøkt matrise, som justeres individuelt for å gi enestående sittebenkomfort og mykvevsbeskyttelse. 

Sadelens karbonbase er bygget med en helt ny prosess for gjenvunnet karbon. Dette er første skritt på veien mot lukket sløyfeproduksjon, maksimering av effektivitet i produksjonen og minimert avfall. Ved å bruke karbonrester fra fabrikkproduksjon, kombinert med injisert nylon, bygger Specialized en mer bærekraftig karbonbase.

Med Power Pros titanskinner er Mirror-teknologien nå mer holdbar enn noen gang. Den er så sterk at Mirror-teknologien vår nå er sti-klar! Enten du er på veien eller stien, går opp eller ned, vil Power Pro med Mirror bære deg dit komfortabelt og raskt. Det er den perfekte refleksjonen av deg.

 

Spesifikasjoner:

  • Patentert Body Geometry-design er lab-testet for å sikre blodstrøm til sensitive arterier.
  • Mirror-teknologien bruker 3D-utskrift fra flytende polymer for å skape en unik bikakestruktur som gir overlegen støtte og komfort for sittende ben.
  • Gjenvunnet karbonfiber og nyloninjisert base. 15 % gjenvunnet karbonfiber.
  • Titanium skinner.
  • SWAT™-kompatible fester støpt inn i salbunnen gir slanke og integrerte oppbevaringsløsninger.
  • Omtrentlig vekt: 245 g (størrelse 143 mm)
  • Omtrentlig vekt: 251g (størrelse 155 mm)
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser