Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke Silva Smini Hodelykt perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke

Silva Smini Hodelykt

perfekt balanse mellom vekt og lysstyrke

Varenr:191231
649,-
-+
Utsolgt (0 dager)

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Silva Smini

Forhåndsbestilling - Ventes inn i starten av desember 

 

En lett opplevelse

La lysopplevelsen begynne med Smini. Med en vekt på bare 53 gram og en passform som går som hånd i hanske i din hånd, er Smini en alliert du kan stole på som et backuplys i konkurranser eller på dine daglige løpeturer. Lykten har 250 lumen, et rødt lys slik at du bevarer nattsynet og et rødt sikkerhetslys som gjør deg synlig. Smini kommer med et utskiftbart smalt 15 mm hodebånd og USB-C oppladbare batterier som holder deg oppe og klar for neste løpetur. Laget med resirkulert materiale.

Smini 53 gram – lysopplevelsen

Smini hodelykten gir den perfekte balansen mellom vekt og lysstyrke. Med en vekt på kun 53 gram og en passform som passer i håndflaten, gir Smini virkelig en god opplevelse. Hodelykten har 250 lumen og har et rødt lys som bevarer nattsynet ditt, i tillegg til den doble lysteknologien Silva Intelligent Light. Kombinasjonen av fjernlys og flomlys forhindrer tunnelsyn og hjelper deg med å maksimere hastighet og ytelse. Smini er tilgjengelig i fargene svart, rosa og grønn.

Smart ekstralys for konkurranser og eventyr

Det kompakte og lette designet gjør Smini til en perfekt backup hodelykt som enkelt passer i lommen eller i løpevesten. Bruk låsefunksjonen for å spare batteri, og sjekk batterinivået på de fire nivåene. Smini leveres med baklys i rødt, med blinkmodus. Både front og baklyset er oppladbare med USB-C, og ladekabel følger med.

Komfortabel med justerbar passform

Smini leveres med et tynt og komfortabelt 15mm hodebånd, men lykten kan også brukes med et 3 mm hodebånd som selges separat. Det oppladbare batteriet er plassert bak lykten, og sørger for at lykten er tett på pannen med en perfekt vektbalanse. Lykten kan også vippes i 90 grader for å unngå å blende folk du møter når du løper.

Alternativer
Support
Kundeanmeldelser