Startpakke til løping for herre Kom i gang med løping med dette

Startpakke til løping for herre

Kom i gang med løping med dette

Varenr:189010
2 619,-Kampanjepris
3 269,-Ordinær pris
1 på lager

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

BeskrivelseTilpassSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Startpakke til Løping for herre

 

Kom i gang med løpingen med denne startpakken. Her får du løpesko og, flasker, løpevest og gels – alt du trenger for å komme i gang med løpingen.


 

Kayano 31 til herre

 

Beveg sinnet ditt med GEL-KAYANO 31-skoens smidige stabilitet og førsteklasses komfort. 4D GUIDANCE SYSTEM bidrar til smidig stabilitet. Dette gjør at du opplever mer støttende og balanserte skritt under langdistanseløpingen.

Midtsålen har FF BLAST PLUS ECO-demping og PureGEL-teknologi. Disse egenskapene gjør at langdistansetreningen din kjennes myk og komfortabel ut.

 

Detaljer:

Vekt: 266g
Dropp: 10mm
Støtte: Nøytral
Demping: Maksimum
Underlag: Vei

 

Silva Strive 5 Løpevest

Strive 5 Vest er den perfekte løpevesten for langturer og konkurranser. Det stilrene designet i materiale som puster, har et pakkvolum på 5 liter og smarte funksjoner som gir en allsidig brukervennlighet. Vesten er en oppdatert versjon av storselgeren Strive Light Black 5. Nye Strive 5 Vest er hele 24% lettere, har forbedret passform, feste for løpestaver og finnes i fire størrelser og to farger: svart og grønn.

 

Silva Soft Flask M/Sugerør 500ml

Soft Flask Straw 500 ml er en myk flaske med sugerør som gjør at du kan drikke uten å bruke hendene eller miste farten på turen som passer til Silva vest. Den har en stilren grå design i mykt og lett materiale som er fri for BPA, PVC og ftalater. Flasken har bred kork som gjør at flasken er enkel å fylle på og rengjøre. Soft Flask Strav 500 ml passer til løpevestene Strive Fly, Strive 5 og Strive 10 som har justerbare reimer som holder flasken og sugerøret på plass.

PurePower Energy Gel

Gels er en fin og enkel energikilde før og under løpeturer. Noen inneholder koffein også, som gir deg en ekstra boost under økta. De kommer i forskjellige smaker, så her er det bare å finne din favoritt!

Tilpass
Support
Kundeanmeldelser