Control Express Elsykkel O/S 18,5"

Control Express Elsykkel O/S 18,5" Komfortabel og praktisk el-sykkel Control Express Elsykkel O/S 18,5" Komfortabel og praktisk el-sykkel Control Express Elsykkel O/S 18,5" Komfortabel og praktisk el-sykkel Control Express Elsykkel O/S 18,5" Komfortabel og praktisk el-sykkel Control Express Elsykkel O/S 18,5" Komfortabel og praktisk el-sykkel Control Express Elsykkel O/S 18,5" Komfortabel og praktisk el-sykkel Control Express Elsykkel O/S 18,5" Komfortabel og praktisk el-sykkel

 Eksperter på langrenn, sykkel & løp

 

 Enkel Retur 

 

 Kunder ga oss 4.8 av 5 på google anmeldelser

Komfortabel og praktisk el-sykkel

Varenr:187694
Størrelse
7 på lager
28 999,-

 Control Express Elsykkel

 

Express er bygd på samme måte som testvinner Eon, men har lavt innsteg og er fullt utstyrt (EQ).

 

Om du ser etter en komfortabel og praktisk sykkel til hverdagsbruk og hyggeturer på søndagen, så er Control Express ett trygt valg. Med lavt innsteg, komfortabelt sete og bakoverbøyd, høyt styre er sittestillingen både behagelig og oversiktlig. Den særs kraftige Ananda motoren på hele 100Nm hjelper deg opp de bratteste bakkene med letthet. Control har utviklet sin egen programvare i motoren, og denne er nøye satt opp slik at du får best mulig utbytte av din elsykkel. Sykkelen har komplett Shimano drivverk for lang levetid og god funksjon.

Sykkelen er designet og utviklet i Norge av entusiaster med mål om å bygge en høykvalitets elsykkel! Alle Control elsykler har gjennomgående høy kvalitet med integrerte kabler i rammen, glattet ut sveiser og en god finish. De har svært komfortabel sittestilling med sin gjennomtenkte geometri, som du normalt sett kun får i de høyeste prisklassene. Vi er stolte av å levere disse syklene!

Høydepunkter:

Kraftig Ananda motor med 100Nm tilpasset av Control
Heldekkende skjermer, støtte og bagasjebrett.
Justerbart styre.
Kraftige lys foran og bak (Tilkoblet sykkelens batteri)
Shimano drivverk og hydrauliske skivebremser
Lettrullende dekk med stort volum for ekstra komfort
Kraftige 180mm bremseskiver for god bremseeffekt
630wh batteri, samsung celler
Forventet rekkevidde 90km
Maks rekkevidde 140km

 


Anbefalt størrelse:

S/M 155-185cm

Kundeanmeldelser
Support